Barcelona bezoeken begint hier

Vliegtickets Barcelona

July 7th, 2014 Posted in Vliegen

Nadat u een leuk hotel heeft gevonden in het prachtige Barcelona is het slechts nog een kwestie van vervoer. Boek online eenvoudig en snel Barcelona vliegtickets en bespaar zo op de kosten. Een ticket naar Barcelona boekt u al voor minder dan 100 euro bij maatschappijen als KLM en Transavia, maar ook via prijsvergelijkers als een cheaptickets. Op deze manier heeft u naast een goedkoop hotel ook nog eens een prima prijs voor uw reis en kunt u snel genieten van al het moois dat deze stad te bieden heeft.

 

Reist u per vliegtuig naar Barcelona dan bent u wanneer u vertrekt vanaf Amsterdam zo’n twee uurtjes kwijt aan reistijd. Vliegt u in de ochtend dan heeft u dus nog de hele dag om rustig in te checken in het hotel en alvast de stad een beetje te verkennen. Gedurende de vliegreis legt u een afstand af van bijna 1300 kilometer. Bij aankomst landt u op de luchthaven El Prat de Llobregat waar vandaan een uitstekende verbinding is naar het centrum van de stad.

 

Heeft u een hotel gevonden? Boek dan vandaag nog uw goedkope vliegtickets naar Barcelona en maak uw reis zo helemaal compleet. Vergeet ook niet af en toe de aanbiedingen in de gaten te houden als de vijf dagen voordeel actie van KLM en de KLM werelddeal weken. Gedurende deze periodes zijn er fikse kortingen op veel vliegtickets naar verschillende bestemmingen waaronder Barcelona.